Čarda „Andric“ od ove sezone kao novinu na jelovniku, nudi još jedan specijalitet koji je čini posebnom – pačji paprikaš. Verujući preporuci iskusnih kuvara, gosti ovaj raritet među jelima odlično prihvataju.
Tu su i neki novi dezerti, jedinstveni čokoladni kolač, čokoladni sufle sa šumskim voćem i dr.
Mar
01
2011
Riblja čarda "Andrić" predstavila se vojvođanima 2006. godine na Sajmu turizma u Novom Sadu. U okviru marketinških aktivnosti, prezentovali smo ponudu čarde "Andrić"‚i svim posetiocima sajma približili tradiciju kuvanja ribljeg paprikaša na severu Bačke. Koliko je uspešan bio nastup na sajmu, potvrđuje i činjenica da se, kontakti i veze uspostavljeni tada, neguju i danas, tj. mnogi naši gosti iz zemlje i regiona, za nas su saznali tada, a i danas su rado viđeni na našoj čardi.
Feb
21
2011